נימול מדי פעם

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/07/2006 | 23:00 | מאת: מיכל

שלום. מדי פעם, לא לעתים תכופות, "נרדם" לי לכמה שניות חלק בגוף, בדרך כלל אחרי שיש עליו משקל, כף רגל, אצבע וכו'. מתי יודעים שמדובר בתופעה שחורגת מגבולות הנורמלי והמוכר? היום נשענתי זמן מסוים על יד שמאל ואז הרגשתי נימול ומאז כואבת לי היד כאב חלש עם תחושה מוזרה של מעט חולשה, בלי הפרעה בפעילות. האם זה נורמלי או מעיד על דברים אחרים?

למיכל שלום, התופעות אותן תארת, למרות שנראות קלות והפיכות דורשות קודם כל התיחסות ובדיקת נוירולוג . בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה