כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/07/2006 | 08:09 | מאת: דנה

שלום, מזה כארבעה חודשים אני סובלת מהתקפים של כאב ראש בחלק העורפי,לעיתים מלווה שתחושת צריבה חזקה בחזה וחום שמתפשט לאזור הידיים. ההתקפים מופיעים ללא קשר לשעות היום או למאמץ. לעיתים שמתי לב כי הדופק איטי יותר בשעת ההתקף. סי.טי שנעשה לפני כחודשיים נמצא תקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה

לדנה שלום, הייתי מציע לך להבדק ע"י נוירולוג או נוירוכירורג בזמן התקף של כאבי ראש, אפילו במסגרת של חדר מיון. לפרטים נוספים התקשרי לביפר 03-7560840. בברכה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה