ניתוח בעמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/07/2006 | 16:30 | מאת: יאיר

הומלץלי לעבור ניצוח ב-2 חוליות צוואר עקב היצרות היקפן ויצירת לחץ על עמוד השידרה, דבר שמפריע לי בתנועת הראש וגורם לי כאבים וסחרחורות. רציתי לדעת באם נין להשתמש בתחליף טבעי לפלטינות שהוצעו כפלטות לקיבוע החוליות.אם אכן יש, מה יתרונם ומה חסרונם ביחס לפלטינות והאם תהיה מוגבלות מסוימת לאחר הניתוח ( בהנחה שהוא יצליח)

ליאיר שלום המתכת ממנה עשוייה ה"פלטה" איננה פלטינה קיום מוגבלות לאחר נתוח תלוי במצבך היום ובמידת הלחץ שהינו על חוט השדרה,להבדיל מ"עמוד השדרה". לגופו של עניין:אם הנך מעוניין בייעוץ קונקרטי אנא תאם פגישה בדיקה ועיון בהדמייה וכך תאפשר לעצמך שקול רציני לקראת ההחלטה בפניה הינך עומד בברכהץ טלפון 0544 804129-חן,או 03-5271281 .

מנהלי פורום נוירוכירורגיה