בלוטה בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/07/2006 | 15:39 | מאת: שילי

מזה כ8 שנים יש לי בלוטה בגולגולת בצדי ימין של הראש מאחורי האוזן. כאשר אני נוגעת בה התחושה היא של עצם ולא משהו רך או משתנה. אך, לאחרונה קיבלתי כל מיניי פניות לגשת לבדוק את זה כי זה די גדול וכמובן שלא דבר טבעי, אני חושבת שזה עצם, אך האם זה יכול להיות גם משהו אחר? אודה לך על עצתך שילי

שלום שילי, לפי תאורך סביר שמדובר בגידול שפיר גרמי (של עצם הגולגולת) שנקרא אוסטאומה.כמובן שרצוי שנוירוכירורג יבדוק את המקום כדי לקבוע האבחנה. אשמח לעזור בענין, טל. 03-7560840 בברכה

11/07/2006 | 01:10 | מאת: שילי

ד"ר שלום! האם גידול שפיר גרמי שנקרא אוסטאומה, עלול להזיק ומהן השלכותיו ותוצאותיו??? אודה לך על העזרה שילי המודאגת...

22/11/2008 | 11:24 | מאת: אילנית

ד"ר שלום! האם גידול שפיר גרמי שנקרא אוסטאומה,בגודל של 1X2 ס"מ בסמוך לחלק אחורי גבוה של אונת מצח ימנית עלול להזיק ומהן השלכותיו ותוצאותיו??? אודה לך על העזרה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה