אני סובלת מכאבי ראש איומים קרוב לחודש.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/07/2006 | 17:11 | מאת: רחלי

שלום לך. אני סובלת מכאבי ראש איומים,אני סובלת גם מאנמיה 10.3 ואני לוקחת ברזל כדי לטפל בזה. בנוסף אני חולת אפילפסיה מגיל צעיר והיום כשביקרתי את הרופאת משפחה היא הציעה לי לקחת כדורים נגד מיגרנה השאלה שלי היא האם להוסיף עוד רעלים לגוף ולקחת את הכדורים נגד המיגרנה או שאני אתאמץ ואסבול מכאבי הראש. (או שיש דרך אחרת לטפל בכאבי הראש) והם יעברו עם הזמן... אודה לך אם תענה לשאלתי תודה רבה. (בשבוע האחרון אני מקבלת כאבי ראש איומים ואז אני מזיעה והכאב ראש נרגע מעט... אבל לא עובר)

לרחלי שלום יש לטפל באנמיה עד לקבלת המוגלובין בתחום התקין מכיוון שיש גם אפילפסיה ברקע-כדאי היה לקבל דימות מח עיMRI או עי CT-כדי לשלול סיבה רקמתית-מוחית לאפילפסיה נושא הטפול בכאבי ראש ובמיגרינה בפרט נתון בתחום ההתמחות הנוירולוגית-אנא העזרי בהתאם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה