חשש לאפילפסיה בעקבות סדק בבסיס הגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/07/2006 | 00:28 | מאת: הילה נ.

תודה רבה. אך לא כל כך הבנתי מה זה אומר הפעילות הפרוקסיזומלית, האם יש לי אפילפסיה? הרופאה כתבה בהמלצות לניורוכירוג שמטפל בי "תרשום פרוקסיזמלי" . בנתונים מצויין ליד הפעילות "יש". ללא אקטיבציה. מה זה אומר פעילות נמוכת מתח? בתדירות 10-11 סדיר, נחסמה? אני מצטערת פשוט אני נורא מבוהלת ומפוחדת כי אני לא יודעת מה התשובה ואם יקרה לי עוד אסון. מה זה גלים איטיים גבוהים? האם מותר לי לנהוג ולחזור לעסוק בספורט? תודה

שלום הילה אנא עייני בתשובתי המקורית לשאלתך:אין לי תוספות על הנאמר בה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה