מיגרנות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/06/2006 | 12:29 | מאת: אילנית

שלום דוקטור בתי בת 28 וסובלת ממיגרנות קשות+הקאות לאחרונה אושפזה בבית חולים לבדיקות, וכעת עליה לקבל הזרקת חומר הרדמה לעצב כגון ליגונוקאין לחסימת שרירים שאלתי היא מה זה החומר הזה??? ומה הוא עוזר? קצת פירוט הייתי מבקשת בתודה מראש אילנית

שלום אילנית תודה על שאלתך מיגרינה הינה הפרעה המאובחנת ומטופלת עי נוירולוגים בטוחני כי תוכלי לקבל הסבר ממצה מהנוירולוג שהמליץ על הטפול וגם אודות שקוליו להמליץ עליו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה