אי מתחננת לעזרתכם

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/06/2006 | 15:22 | מאת: יחד

אני בחורה בת 27 משותקת פלג גוף תחתון ללא תחושה ללא תנועה. רתוקה לכיסא גלגלים מזה 4 שנים ללא סיבה ידועה. לפני ההשתתקות היו סימנים נוספים כגון תחושות נימול ולחילופין דקירות או זרמים ברגליים. הבדיקות שעברתי הן:MRI עמ"ש+MRI מוח תשובות ה-MRI היו תקינות EMG יצא גבולי ולא מסביר את השיתוק . LP-הבדיקה אבדה למלחקה בה הייתי מאושפזת. למעט הבדיקות האלו לא נערכו עוד בדיקות.המח' שבה הייתי מאושפזת חשדו בתסמונת מונכהאוזן או קונברסיה אשר נשללו בהיפנוזה רפואית שנעשתה ע"י פרופ' קליינהאוס. אנא עיזרו לי למצוא דרך ללכת או לפחות לדעת ממה זה נגרם. אני אמא לילד בן שנה שזקוק לאימא הולכת וגם אני מאוד מתגעגעת ללכת. אם יש באפשרותכם לעזור לי,בכל דרך אפשרית אפילו בתי חולים בחו"ל אני רוצה ללכת או לדעת ממה זה בבקשה!!!!

שלום רב, לפי תאורך, נראה שלא מדובר במחלה נוירוכירורגית מה עוד שעברו כבר 4 שנים כך שמסופקני אם נוכל לעזור, בכל מקרה נוכל לראותך במרפאתנו עם הברור שעשית עד כה ע"מ לתת הסבר אפשרי. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה