תנודות בחום הגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/02/2008 | 22:59 | מאת: אלין

שלום, בהמשך להודעה מה 20.12.2007 - http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1518,xPG-38,xFT-15079,xFP-15074,m-Doctors,a-Forums.html לאחרונה שמתי לב לתנודות בחום הגוף שלי (בין 36.4 לבין 37.5). העלייה לסביבת 37.5 היא בדרך כלל עקב התרגשות או תחושת איי שקט. בזמן רגיע החום חוזר לערך נורמלי 36.4. חשוב לציין כי תנודות כאלה לא התרחשו בתקופה שלפני פגיעת הראש. האם התנודות מושפעות מרמת האדרנלין? האם מדובר תופעת לוואי של הפגיע ו/או הניתוח? האם יש אפשרות שהמצב יחזור לקדמותו?

לאלין חום הגוף מתנייד בכ-חצי מעלה במהלך היממה אצל כל אדם. בעת תקופת מחזור הוסת חום הגוף (התקין) עשוי להגיע ל-37.5 מעלות אין קשר בין הפגיעה,ו-או הנתוח לתופעה שתארת אינני רואה בה מצב מחלתי,ו-או מצב טעון טפול בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה