טיפול קרינתי נוירורדיולוגיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/02/2008 | 10:17 | מאת: חני

שלום לאור מנינגיומה שלוחצת על עצבי הראיה הוחלט לטפל בנושא בקרינה עלמנת להמנע מנתוח אפשר לקבל קצת מידע על הטיפול וסיכוניו?

שלום חני תודה על פנייתך השאלה כפי שנסחת איננה פשוטה לתשובה מיידית: כלל לא בטוח שהקרינה הינה הטפול המיטבי באיזור מערכת הראייה. השפעות הקרינה,נזקיה,סבוכיה,תועלתה- עלייך לברר בפרטי פרטים עם המומחים המציעים לך טפול באיזור זה. מנינגיומה באיזור הנדון טעונה גם שקול מעמיק בדבר מיקרוכירורגיה,ובהמשך לשקולא. מולב. ולקבל החלטה מודעת ומושכלת. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה