הרדמה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/05/2006 | 06:20 | מאת: מרים

. אני בת 30 , רווקה , מחזור תקין ומעשנת . זה זמן מה אני מרגישה במיוחד בשעות הבוקר הרדמה של חצי פנים ויד באותו צד . התופעה חולפת לאחר זמן מה . נבדקתי אצל נירולוג ורופא פנימי ולא מצאו דבר . מה לדעתך עלי לעשות ? מה יכולות להיות הסיבות לתופעה ? תודה

קיימות מספר סיבות אפשריות לתלונתך האם בוצעו בדיקות עזר כ-EEG ובדיקות דימות(CT ו-או MRI) של המח? האם תלונתך הופיעה כבר אי פעם בעבר?,אם כן-האם באותו צד? מה משך התרדמת המתוארת?

12/05/2006 | 08:53 | מאת: מרים

ד"ר . תודה על תגובתך המהירה , תודה . בהמשך לשאלתך אז ככה : משך התרדמת בין 15-30 דקות וזה חולף . התופעה רק בבוקר בדרך כלל מתחלי בטשטוש ראיה עובר להרדמה של יד שמאל ואף ושפתיים . עברתי CT תקין , עברתי דופלר עורקים תקין , בדיקת דם לקרישה תקין , EEG לא בוצע , עברתי בדיקה אצל נירולוג שלא מצא כלום וטען שזה מיגרנות ונתן כדור יקר לכאבי ראש שעזר חלקית , שמתי לב שאם אני לוקחת אספרין או אופטלגין בזמן ההתקף זה עובר תוך 10 דקות . אודה להמלצתך על המשך הבדיקות והתופעה . תודה מרים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה