נימול באצבעות הרגלים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/05/2024 | 09:15 | מאת: איציק

בן 69 חולה בדלקת מפרקים וגם באי ספיקת לב מיוצב ומתפקד כמעט 100% ללא סוכר ללא לחץ דם בחודשיים האחרונים אני סובל ממין נימול חוסר תחושה אך ורק באצבעות הרגליים לא כולל כף הרגל והכריות ברגליים כשאני גורב גרב בכניסת הגרב לרגל התחושה לא נעימה ומשונה הייתי אצל האורתופד לא לקח את זה ברצינות וטען שאולי זה מעמוד השדרה אני לא סובל מכאב או בעיה בעמוד השדרה לאיזה כיוון ואיזה רופא עלי להמשיך לבדוק את הנושא ומה דעתך על מקור הבעיה תודה לך

לאיציק בוקר טוב, מקור הבעייה ככל הנראה נוירולוגי. מומלצת בדיקת וייעוץ מאבחן ע״י נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה