סי טי מוחי תוצאות תקינות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/05/2024 | 10:52 | מאת: עדי

יש לי שאלה האם ct יכל לראות גידולים בגזע המוח? ובמידה ויש תסמינים אפשר להניח שבדיקת ct הייתה יוצאת לא תקינה במידה והיה משהו בגזע המוח?

לא כל גידול בגזע המח ייראה ב-CT, בפרט אם הבדיקה לא כללה הזרקת חומר ניגוד לוריד. בדיקת הבחירה להדגמת גידול בגזע המוח היא MRI,ללא ועם הזרקת חומר ניגוד

06/05/2024 | 13:47 | מאת: דניאל בן 25

הבנתי . התייעצתי עם נוירוכירוג וגם מומחית לגידולי מוח אשר טענו שכפל ראייה לחצי שניה פחות סביר שיגרם מגידול. הם טוענים שזה כנראה היה יותר מסיבי במידה וזה היה מהסיבה הזו. האם אתה מסכים איתם?

אני סבור שלהערכה קלינית אמינה נדרשת בדיקה נוירולוגית מלאה+קבלת רקע רפואי מחלתי ככל שקיים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה