כפל ראייה סי טי מוחי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/05/2024 | 23:32 | מאת: דניאל

הבנתי שכפל ראייה נגרם מגידול בגזע המוח אז יש לי שתי שאלות. אם עשיתי ct מוח ויצא תקין לגמריי היו רואים גידול אם היה בגזע המוח שגורם לי לראות כפול? או משהו חריג בבדיקה חשוב לי להדגיש שגם בדק אותי נוירולוג ורופא עיינים ויצא תקין שכפל הראייה קרה פעמיים לשניה וחצי ומה תוחלת החיים עם גידול בגזע המוח? כי הבנתי שזה לא אפשרי לנתח . תודה

הבנתך הבסיסית איננה בהכרח נכונה תוחלת חיים על סמך גידול שלא הודגם בהדמייה לא ניתנת להערכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה