טריג'מנל נורלגיה ושתלים דנטלים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/05/2024 | 20:50 | מאת: אורית

שלום רב. לפני 13 שנים התקף טריג'מנל ראשון. מאז היה שקט. באוקטובר האחרון עברתי השתלת שיניים קדמיות בלסת עליונה ומאז כאב דומה, חלש יותר, עמום יותר מאשר בתהקף הראשון, אבל מורגש ושוב, בהבדל מההתקף הראשון, כל הזמן שם. מדי פעם זצ' חשמלי לתוך השן הטוחנת שבה הכל התחיל בפעם הראשונה. שאלתי היא האם יש צורך להוציא את השתל? האם הוצאת השתל עשויה להפסיק את הסימפטומים או שכל תהליך ההשתלה רק גרם לגירוי של העצב שפעיל עכשיו? תודה רבה מראש על המענה.

לאורית, *האם במהלך 13 השנים היית ללא טיפול תרופתי? *האם הבינותי נכון שהכאב המתמיד עתה גורם לעיתים גם ״זץ חשמלי לטוחנת (לא לשיניים קדמיות שהושתלו עתה) אתייחס

מנהלי פורום נוירוכירורגיה