מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/03/2024 | 11:17 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58 לפני חודש קיבלית שוב תיפול קרינתי לגידול אקסטרא אקסיאלי NEUROFIBROMA מוג בסיס בגולגות המרכזי באיזור PTRYGOPLATINE FOSS משמאל בגודל מירבי תיפול של SRS תיפול כזה קיבלתי לפני 15 שנה בקסרנוס סינוס אחשב יש עדין כעבים רוש קצת חולשה קללית לא יודע עם זה קשור לפני הקרינה בצתי CT אנגיו מוח מעכב על צינתור מוח שקיבלית לפני 3 שנים לזגירת מיפרצת הפינוח יגיע אחשב לפני תיפול הקרינה כתבו אוטמים לקונרים בגרעיני הבסיס דו צ אזורים היפודנסים בחומר הלבן הפריוקולרי מתאימים לשינויים על רקע מיקרואנגיופתיות הסתדיות בחלק בקברונוזי של עורקי הקרוטייד ובעורקים ווטברלים לאחר החדרת סטנט לICAדיסטלי קברנוזי וקליאידי משמאל נראת זרימה זמורה בתוך הסטנט היצרות קלה דקטור אפשר לקבל הסבר לפינוח של CT מה זה זרימה זמורה בתוך הסטנט אוטמים לקונרים בגרעיני הבסיס דו צ זה עולי מה שגורם לי לכעב רוש לחץ דם לא מעוזן תודה ויןם טוב סליחה על הפניה החוזרת

לשמואל שלום, *הועלתה שאלה של זרימה ״זמורה״ בתוך הסטנט:נראה לי שהכוונה לזרימה נמוכה. *עם קבלת תוצאות ה-CTAכדאי שתבדק ע״י המצנתר שהתקין סטנט לפני 3 שנים. *אוטמים לקונרים+מיקרואנגיתיה מדבר על מחלת כלי דם זעירים ודורש ייעוץ ובדיקת נוירולוג

25/03/2024 | 19:26 | מאת: שמואל כהן

תודה דקטור ערב טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה