גירוי בלתי נסבל באיזור השניים והחניכיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/03/2024 | 16:43 | מאת: נועם

שלום וברכה ד''ר, לפני שנתיים עברתי טיפול שיניים כושל בו התעסקו לי יותר מידי עם השיניים, ומאז אני חווה כל יום גירוי בלתי נסבל של דקירות, טמפרטורה והלם חשמלי באיזור השניים העליונות, יכול להיות שבגלל הטיפול העצבים בחלל הפה נפגעו? זו תסמונת העצב המשולש? לאיזה רופא הכי כדאי לפנות? ואיזה טיפול ביתי הייתה ממליץ?

ערב טוב נועם, מתקיימות כרגע 2דרישות *אבחנה *טיפול בסדר זה. לשאלותיך -יתכן שעצבים בפה נפגעו. על פי תאורך-כלל לא מתאים לתסמונת העצב המשולש עשייה: להתחיל בייעוץ מומחה פה ולסת שעובד בבית חולים שלישוני כמו שיבא,איכילוב,הדסה עין כרם

23/03/2024 | 10:39 | מאת: נועם

הרופאה רשמה לי הפנייה לרופא TMJ פרקי לסת, כאבים עיצוביים זה תחום טיפולו?

בוקר טוב , קבלת הפנייה שמתמרכזת בכאב שמתעורר בפתיחת וסגירת הפה =TMJ במפרק הלסת לעצמות הרקה

23/03/2024 | 10:52 | מאת: נועם

בוקר טוב, אז יכול להיות שהייתה טעות. הכאב שאני מתאר לא מושפע בזמן תהליך של סגירה או פתיחה של הפה. הכאב הינו כאב כרוני שגורם לתחושת עיקצוצים סמוך לשיניים העליונות. השאלה היא איזה אמצעים משתמש המומחה פה ולסת על מנת להקל על התסמונת ולמצוא את שורש הבעיה.

לנועם; אנא עיין שוב בתשובתי הראשונה לפנייתך: שלב א:אבחנה שלב ב : בהתאם לאבחנה ייגזר הטיפול המשתמע

מנהלי פורום נוירוכירורגיה