בליטה מוזרה בראש - גולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/03/2024 | 21:34 | מאת: אדם

שלום ד"ר, שמי אדם אני בן 25, אני סה"כ בריא, אבל יש לי משהו מוזר ששמתי לב אליו בתקופה האחרונה (זה ככה לדעתי כבר כמה שנים), יש לי איזו בליטה מאחור בראש, מעין גולה של עצם בגולגולת שהיא בולטת כלפי חוץ. אני חושב שאולי זה קשור למכה שקיבלתי לפני כמה שנים בתור ילד. האם זה יכול להיות מסוכן? האם אפשר לגרום לגולה להיעלם? זה קצת בולט בנראות כאשר אני מסתפר. אודה לתשובתך ומקווה שזה הפורום המתאים. תודה

לאדם ערב טוב, הגולה האחורית היא אמצעית-מרכזית בחלק הערפי של הגולגולת מצב לא מחלתי ,לא גידולי ,מצב מולד. לא טעון טיפול מכל סוג שהוא, היום ו-או בעתיד

מנהלי פורום נוירוכירורגיה