שריפה הידיים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/03/2024 | 18:06 | מאת: יאיר

שלום, לפני כחודש וחצי החלה לי תופעת שריפה בשתי כפות הידיים ולסירוגין מידי פעם תחושת ציפה דיזינס (לא החדר מסתובב אלא הראש כבד). הכאבים מגיעים בגלים. לא באופן רציף. ביצעתי בדיקות וmri צווארי. זה האבחון: C6-7 בקע דיסק פאראסנטרלי שמאלי עם אימפרסיה על החוט והיצרות ספינלית במידה קלה עד בינונית. היצרות פורמינלית קשה דו-צדדית. האם כדאי לשקול ניתוח? מה הסיכונים? מה ההמלצות להתנהלות כדי להקל על הסימפטומים?

ערב טוב יאיר, *ההחלטה האם יש. ורך בניתוח דורשת בדיקתך כדי להקביל ממצאי בדיקתך עם ממצאי ההדמייה *באותה הזדמנות תקבל המלצה איך להקל על תסמיניך *גם דיון בסיכויי הניתוח,סיבוכיו,מה. פוי אם יש צורך בניתוח ותחליט שלא להנתח- כלל לא מתאים לדיון וירטואלי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה