היי בבקשה כבר חסר עונים חייב עזרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/03/2024 | 03:34 | מאת: Tomer

שמי תומר בן 27 בחודשיים האחרונים אני סובל מכמה דברים : יש לי תחושת של ריחוף וסחרחורת בעיקר כשאני שוכב, ותחושת חוסר יציבות כבר תקופה ארוכה בנוסף לזה יש לי כאבי שרירים בעיקר ברגליים אבל גם בידיים קיים, השרירים מתעייפים מהר מאוד ובנוסף יש לי זרמים ונימול במהלך היום בידיים וברגליים. עשיתי בדיקת ck שייצא תקינה, בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות למעט מחסור ממש קטן במגנזיום, ותת פעילות ממש ממש קטנה בבלוטת תריס. הייתי פעמיים אצל נוירולוג שאמר שאבדוק emg, אבל אני ממש מפחד שיש לי משהו אחר בכלל. מחלה קשה, ואני חרד מזה מאוד. איזה בדיקות עלי לעשות בכדי חלילה לשלול מחלות קשות? בחיים לא הרגשתי את זה בעבר ואני ממש ממש מפוחד. אשמח שתמליצו לי על בדיקות לשלול דברים חמורים

לתומר שלום, קראתי בעיון את פנייתך. בקשתך להמלצת בדיקות ללא בדיקה גופנית שלך לא תתרום להבנת התסמינים שתארת ו-או לאבחנה. בצוע בדיקות ללא בדיקתך דומה לירי בחשיכה. מומלץ שתבצע במקביל: * בדיקת וייעוץ מאבחן נוירולוגי * ייעוץ מאבחן ע״י פסיכולוג קליני

16/03/2024 | 04:42 | מאת: Tomer

היי דוקטור, ראשית תודה על המענה דבר נוסף, הייתי פעמיים אצל נוירולוג ששלח אותי לבדיקת הולטר ולבדיקת emg אתה חושב שאולי אצטרך סיטי ראש/ צוואר?

מה הנוירולוג מצא בבדיקתך?

16/03/2024 | 12:43 | מאת: Tomer

עשה לי כמה תרגילים של לעקוב עם העיניים אחרי היד שלו - אמר שבסדר, שלח לבדיקה אצל רופא עיניים לבדוק שאין לחץ בראש אמר שלדעתו זה קריסטלים באוזניים, אבל אמשיך לבדוק עוד ונתן הפניות - לבדיקת שמיעה, הולטר לב, בדיקות דם, ו emg בדיקות דם יצאו תקינות (ck, ספירת דם וכו..) Emg ובדיקת שמיעה עדיין לא עשיתי. אבל הפחד שלי זה שיש לי משהו מסוכן בראש שעושה לי את כל זה

תשלים בדיקת EMG בעניין ריחוף,סחרחורת,אי יציבות -ניתן לבצע בדיקה של מערכת שיווי המשקל=בדיקה וסטיבולרית. ניתן לבצע CT מח ולענות על השאלה האם קיימת מחלה מוחית

16/03/2024 | 16:06 | מאת: Tomer

יכול להיות שזה מגיע מהצוואר והמעורף? כי לעיתים קרובות זה קורה כשאני בזווית של שכיבה או חצי שכיבה( הסחרחורות והריחוף וחוסר המיקוד בעיניים)?

לא נראה לי נכון להמשיך דיון וירטואלי על אולי א ,אולי ב ,או אולי ג: זה לא יביא אותך לשום מקום.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה