שאלה בבקשה אשמח לפירוט

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/03/2024 | 23:28 | מאת: לבנת

שלום בעקבות פציעה חשמלית נפגע לי העצב שאחראי על טעם ותחושה בלשון ואין שיפור. האם יש דרך לתקן את העצב או להסיר צלקת שאולי נגרמה ומונעת את השיקום?

ללבנת שלום, השליטה על חוש הטעם ועל התחושה בלשון נשלטת עי 2 עצבים מוחיים. כדי לאפשר מענה לשאלתך יש לבדוק אותך כדי למקם את הפגיעה-ליקוי בעצב ובהתאם לקבוע האם ניתן לתיקון משחזר ניתוחי.

12/03/2024 | 15:06 | מאת: ליה

יש רופא מסוים בארץ שמתמחה בפגיעות כאלה? תת התמחות מסוימת בתחום הנוירוכירורגיה?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה