תעלה מוצרת גב תחתון ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/03/2024 | 10:41 | מאת: שי

שלום רב, ככל שיש תעלה מוצרת ב L3-L4, L-4-L5, האם ההתייעצות לגבי ניתוח אמורה להיות עם נוירוכירוג המתמחה בעמוד שידרה או אורתופד המתמחה בעמוד שידרה? ראיתי ששני סוגי הרופאים מבצעים ניתוחים - למי צריך לפנות במצב כזה להתייעצות? תודה

לשי, כל אחד מהמומחים שהזכרת רשאי לבצע את הניתוח לשחרור לחץ עקב תעלת שדרה מתנית צרה. יש צורך טרם החלטה על ניתוח להעריך: *את חומרת ההיצרות *לבדוק אותך ולברר חומרת וסוג תסמיניך * היה והוחלט על צורך בניתוח עליך לבחור מומחה שיצר אצלך אמון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה