סטורציה נמוכה בזמן שינה.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/03/2024 | 00:42 | מאת: שני

שלום. בשל סחרחורת בתקופה האחרונה ביצעתי MRI מוח שגילה לי ארנולד כיארי צניחה 7 מ״מ . הרופאים טוענים שזה בעית הידרופס ולא קשור לכיאירי. שמתי לב בשעון האפל שלי שהסטורציה שלי יורדת בזמן השינה ל 92 . לא בכל לילה אבל עדין יורדת. במשך היום הסטורציה תקינה . לא סובלת מקושי בנשימה. האם הירידה בלילה יכולה להיות קשור בכיארי? אם כן מה ניתן לעשות ? תודה

לשני לילה טוב, ירידת סטורציה בשינה איננה קשורה לקיום הקיארי.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה