שאלה................

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/02/2024 | 15:34 | מאת: דנה

שלום דוקטור, האם בדיקת ניקור מותני , יש קשר בינה לבין נימולים בקרקרפת וברגליים ובידיים, כלומר האם בדיקה זו היא למצבים של נימולים ועקצוצים בקרקרפת ברגליים ובידיים

לדנה, ניקור שבוצע כנדרש איננו גורם לתופעות שציינ. ניקור שדרכו הוקזה כמות מוגזמת של נוזל מוח ושדרה=CSF,יכול לעורר עקב תת-לחץ זמני במערכת תופעות שתארת, באופן זמני-חולף עד שלחץ הנוזל במערכת חזר לתקנו

25/02/2024 | 17:22 | מאת: דנה

דוקטור לא עשיתי ניקור מותני , פשוט יש לי נימולים בקרקרפת ובידיים וברגלים , השאלה היתה האם ניקור מותני יכול לאתר את הגורם לתופעות אלה או שבדיקה זו מיותרת ולא מתאימה לתופעות ?

לדנה, תלונותיך טעונות בדיקה ובירור מאבחן בסיוע נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה