האם נדרש ניתוח שוב די חושש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/02/2024 | 16:15 | מאת: אילן

לאחר בדיקת mri צווארי לאחר ניתוח חשד למילופתיה ממצאים מעבר קרניו צרביקלי חופשיך מצב לאחר קיבוע בגישה קדמיתc5 c7 מודגם אות חריג בחוט השדרה קרוב לוודאי מילופתיה או מוקדים מילציה כרוניים בהסתכלות c2 c3 דיסק קשיח נוטה לימיןגורם לחץ על השק התקלי 6על החוט עם היצרות הנוירפורמינה מימין c3 c4 אותו דבר כמו c2 c3 c4 c5 פריצת דיסק מרכזית גורמת ללחץ על השק התקלי ועל החוט עם היצרות הנוירפורמינה דו צדגי c5 c6 דיסק קשיח ללא לחץ c6 c7 אותו דבר c7 D1בגדר הורמה

לאילן שלום, בפנייתך לא ציינת מה תסמיניך כיום? האם חל שיפור לאחר הניתוח? נדרש לראות את ה-MRI הנוכחי, להשוות אותו ל-MRI טרום ניתוחי וכמובן לבדוק אותך. לא ניתן לקבל החלטה מתאימה על המשך הטיפול ללא כל הנ״ל

מנהלי פורום נוירוכירורגיה