אבחנה של ארנולד כיארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/02/2024 | 00:36 | מאת: מירב

שלום. בשל התקפי סחרחורת ירידה בשמיעה וטינטון נשלחתי לMRI מוח אוזניים . נמצא ארנולד כיארי 1 7 מ״מ מתחת לגובה הפורמן מגנום. אף אוזן גרון לאור הבדיקות החליט שהבעיה היא הידרופס באוזן הפנימית . האם התופעות הללו יכול להיות מהכיארי? ולא קשור לאוזן? בנוסף יש לי ירידה בריאיה בעין אחת ממש רואה מטושטש וכבר למעלה מ 3 שבועות העין קופצת עם הפסקות . האם התופעות הללו יכולות להיות מהכיארי ולמי עלי לפנות . יש מצב שאני בסכנת חיים כי לא מטופלת נכון? לתשובתך אודה.

למירב שלום, שאלתך ברורה. מומלץ לבצע עתה השלמת אבחון בסיוע שתי בדיקות-ייעוצים: 1.בדיקת נוירואופטלמולוג להערכת המצב העיני 2בדיקת נוירוכירורג להערכת הקיארי.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה