פענוח ct ראש ללא חומר ניגודי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/02/2024 | 14:46 | מאת: ליאת

שלום, אמי בת 83 עברה ct ראש לצורך שלילת דימום לאחר שנפלה 4 פעמים תוך 24 שעות בתשובה רשום כי יש מעט ממצאים מיקרואנגופתים בקרניים הקדמיות בלבד ונגע איסכמי בחומר לבן פרונטלי אחורי משמאל- אשמח לדעת מה המשמעות תודה

לליאת שלום, הממצאים החורגים שצוטטו ב-CT כלל אינם מסבירים את הנפילות החוזרות. יתר על כן הם אינם מדגימים דמם מוחי. משמעויות וטיפול מניעתי ישימים לבדיקה ולייעוץ נוירולוג

09/02/2024 | 10:54 | מאת: ליאת

תודה על התשובה , האם הנגע בחומר הלבן יכול להעיד על התחלה של אלצהיימר?

השאלה מתאימה לייוץ נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה