MRI אודה לך על הסבר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/01/2024 | 15:21 | מאת: דניאל מ

דוקטור אני ממש מודה לך על המענה! אך לא הצלחתי להבין דבר אחד ופשוט. אני לאחר דלקת מוח, האם בMRI האחרון שעשיתי יש עדות למשהו חס וחלילה ממאיר? נגעים חריגים במוח בבדיקה הקודמת כמעט נספגו. מוקד אות חריג טמפורלי קדמי מימין בשיפור מעט. מוקדי סספטיביליות בקורפוס קלוסום דו"צ ובספלניום דו"צ ללא שינוי. ללא עדות להאדרה פתולוגית או הגבלה בדיפוזיה. ללא עדות לתהליך תופס מקום. חדרי המוח וחריצים תקינים. מבני הגומה האחורית וקו האמצע תקינים. מעבר קרניו-צרביקלי תקין. אות זרימה תקין בכלי הדם הגדולים עורקים וורידים התוך גולגולתיים. עיבוי רירית מינימלי בסינוסים פאראנזליים. לסיכום: שינויים בבדיקות הקודמות כמעט נספגו. ממש אודה לך על המענה! קצת לחוץ, תודה!

לדניאל , ממש אין רמז למשהו ממאיר📍 זו תשובתי האחרונה לפניותיך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה