עשיתי MRIוקיבלתי תוצאות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/01/2024 | 19:47 | מאת: עדן

עשיתי MRI כי אני סובלת מכאבי ראש חזקים וזה התוצאות אשמח שתסביר לי מזה אומר? אות תקין של החומר הלבן והאפור . חדרים וחריצים ברוחב תקין . ללא הפרעה בדיפוזיה . ללא האדרה פתולוגית . ללא עדות לתוצרי פירוק דם . מעבר צווארי גולגולתי תקין. עמדה מעט נמוכה של הטונסילות הסביל והילריות כ2­ מ"מ אינפריורית אינפריורית לגובה הפורמן מגנום ,ללא אפקט מסה ,ללא סטיגמטה של מלפורמציה על שם כיארי , ממצאים יכולים להתאים ל ­אקטופיה טונסילרית. לסיכום: עמדה מעט נמוכה של הטונסילות הצרבלריות ,ללא סטיגמטה של כיארי , 1ממצאים מתאימים ל ­ ECTOPIA TONSILAR BENIGN, חשיבות קלינית של הממצא מוטלת בספק. תודה רבה

ערב טוב עדן הבדיקה בגדר התקין אין בה ממצא חורג שמסביר כאבי הראש: רצוי ייעוץ נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה