קרקפת / ראש נרדם בלילה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/01/2024 | 05:09 | מאת: הדס

שלום, בת 36, בהריון ובריאה לפני שנתיים אחרי הידבקות בקורונה ויכול להיות שזה לא מזה ( פשוט זה קרה סביב ההדבקה) אני חווה אירועים חוזרים ודומים לפני שנתיים - 6 פעמים שנה שעברה- פעמיים ועכשיו הרגע התעוררתי לסיוט שחזר שוב המקרה שאני חווה זה תמיד בלילה, בשינה, תמיד בצד שמאל של הראש מרגישה בחצי ראש צד שמאל תחושת הרדמות/ התכווצות ותחושת משיכה למשך שניות בודדות ושאני מתעוררת זה חולף לעיתים זה עושה לי כאב ראש אחרי אבל שזה קורה אין כאב ראש מלחיץ מאוד בעבר נבדקתי אצל רופאת משפחה ונוירולוג אשר הבדיקה הגופנית שבצעו תקינה ובדיקות דם תקינות ( כולסטרול מעט גבוה אבל הוא כרגע מאוזן) לא עשיתי mri או ct כי לפי ההבנה שלי אין לזה משהו חריג שהם נבהלו לדעתי הנוירולוג המליץ כרגע בהריון ויש לי שאלה האם מקרה כזה של תחושת נימול/ הרדמות/ התכווצות בראש יכול חלילה לעשות נזק לעובר? כי זה לא יד שנרדמה זה ממש בראש אשמח לתשובה 🙏

להדס בוקר טוב, לא בתחום מומחיותי מומלץ בסדר ייעוץ נוירולוגי חוזר

מנהלי פורום נוירוכירורגיה