כמה זמן מומלץ לחכות בין ניתוחים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/01/2024 | 14:43 | מאת: חנה

היי ד״ר, עשיתי ניתוח לפני שבועיים ניתוח עם הרדמה מלאה(ניתוח הקטנת כונכיות). עוד שלושה שבועות אמור להיות לי עוד ניתוח של הקדמה מלאה(גידול שפירי בצוואר) הגידול לא ברמה מסוכנת או משהו ואני יכולה לדחות אוצו. רציתי לדעת מה אתה חושב האם שווה לדחות או שזה בסדר לעשות שני ניתוחים בהרדמה מלאה בהפרש של חודש? אני בת 23 ובמצב בריאותי טוב

לחנה ערב טוב, אינני יודע לפי הפנייה שלך על איזה ניתוח צווארי מדובר

19/01/2024 | 10:38 | מאת: חמה

היי, מדובר בניתוח לכריתת הפרוטוס. השאלה שלי היא האם מצב של פעמיים הרדמה מלאה בחודש וקצת יכול להיות לא בריא?

לחנה תודה, אני סבור שהיועץ המתאים הוא מומחה אף אוזן וגרון שבודאי יעריך את מידת הדחיפות של ניתוח הפרוטיס ובהתאם ימליץ על מועד אופטימלי לבצועו.

20/01/2024 | 04:20 | מאת: כמה זמן מומלץ לחכות בין ניתוחים

היי, מצטערת על החפירות. לפי הבנתי מהרופא, אין דחיפות לביצוע הניתוח. פשוט נראלי גם אני וגם הוא היינו מעדיפים לסיים עם זה. אז אני אשאל שוב פעם אם זה בסדר, האם יש בעיה לעשות את הניתוחים בהפרש של חודש(שניהם הרדמה כללית

לא בתחום מומחיותי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה