נפיחות במצח מעל הגבה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/01/2024 | 16:21 | מאת: חסוו

היי אני בן 30 יש לי כבר כמה שנים נפיחות מעל הגבה בצד אחד של המצח שזה ממש מעל המצח..ושנוגעים בזה מרגישים נפיחות..מה זה יכול להיות מה האפשריות?ולמי אני צריך לפנות אם צריך לאבחן את זה.

ערב טוב חסון, אני מניח שאם לא ספרת לא היה עניין של חבלה או מכה באיזור לאחרונה טרם הופעת הנפיחות. ממליץ בירור מאבחן בעיקר לזיהוי מקור בנפיחות ,בסיוע ייעוץ נוירוכירורג

14/01/2024 | 19:13 | מאת: חסון

זה כבר כמה שנים אבל היום שמתי לזה לב יותר..לפנות קודם לרופא משפחה?

לפנות לנוירוכירורג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה