לאחר בדיקת MRI מוח.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/01/2024 | 19:20 | מאת: אריה

שלום דוקטור אוריאל. אני לאחר מנינגואנצפליטס. רציתי לדעת למה מתכוונים בMRI האחרון שביצעתי - "מודגמים מוקדי סוספטביליות זעירים רבים ידועים מפושטים לאורך הקורפוס קלוסום ובהמיספרות, בשיפור במעט." כיצד מה שנרשם בא לידי ביטוי בגוף, למה מתכוונים מוקדי סוספטביליות זעירים רבים ידועים מפושטים לאורך הקורפוס קלוסום? האם מדובר בדבר מסוכן? מה ההשלכות והטיפול? אודה מאוד לתשובתך במילים פשוטות למה מתכוונים - מניסיונך. תודה רבה!

12/01/2024 | 08:37 | מאת: אריה

אשמח למענה דוקטור

לאריה בוקר טוב, לא מסוכן . במוקדים המתוארים זרימת דם בכלי הדם הזעירים ביותר-בנימים אספקת הדם למוח תת-מיטבית למניעת החמרה (אצלך אין החמרה) ולטיפול אנא היוועץ בנוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה