אשמח לעצה וטיפים להמשך טיפול במצב שלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/01/2024 | 15:48 | מאת: מיכאל

אהלן דוקטור ברקע יש לי האשימוטו בן 37 בחודש אוקטובור האחרון התחלתי לרגיש ממש לא טוב - כאבים ולחץ ראש,דופק ולחץ דם לא סדירים,כאבים בלב ובחזה. זיעה קרה. לאחר 6 פעמים במיון לא איבחנו את הבעיה. טענו שאני בלחץ או שזה מהלב. רק לאחר חודש לאחר שביקשתי מרופא המשפחה סרולוגיה אובחנתי עם זיהום Rickettsia וQ fever. קיבלתי דוקסילין למשך 10 יום . לאחר ביקור במרפאת זיהומים נאמר לי שהיו לי נוגדים של Q fever אבל לא נראה שהייתה לי מחלה מזה. יש לציין שהיה לי ממש קשה לסבול את הדוקסילין ...ממש נאבקתי עם עצמי לקחת את זה...סבלתי מאוד את הכדור...מאחר ולא רציתי לקבל קיו פיבר כרוני. התסימנים שהיו לי לחץ בראש ולחץ בגב ועוד. מאז שסיימתי אם הדוקסילין שזה בערך ב10.11.23 ועד היום אני בן אדם אחר. בקושי יכולתי ללכת ולאכול הייתי נרדם כל רבע שעה. היום אני סובל מכאבי פרקים ושרירים. חולשה קשה במפרקים . כאבי ראש ולחצים - כמו דקירות. יש רגעים שמרגיש שעומד להתעלף ההליכה שלי השתנתה - מרגיש שרגל שמאל "חלשה" לא סוחבת". יש לי הרגשה של רעידות בגוף. כאב באיזור הלב - נשללה בעיה לבבית בימים האחרונים קצת ראיה מטושטת עשיתי MRI וזה הפיענוח ת.מ. למח ללא ועם הזרקת גדוליניום: . T1, T2, FLAIR, DWI, SWI משוקללות בסדרות נעשתה הבדיקה סיבת הפניה: כאבי ראש ועייפות יתר בוצעה השוואה לבדיקה קודמת מה 03/06/2020 מודגמת מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים תקינה. אין עדות לאוטם, דימום או תהליך תופס מקום. לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פתולוגית. מעבר קרניוצרביקלי תקין. בסדרות 2T ו- FLAIR מודגם מוקד היפרדנסי היפראינטנסי בברכיום פונטיס משמאל, רושם שהיה בבדיקה קודמת אבל פחות בולט - מוקד דמיאלינטיבי? מודגם מוקד נוסף תת קורטיקלי פרונטלי מימין, גם כן היה פחות בולט בבדיקה הקודמת. אין עדות למוקדים אחרים. בסדרת ה-DWI אין עדות לאוטם חריף. בסדרת ה-SWI אין עדות למוקדי דימום. לסיכום: שני מוקדים לא ספציפים בחומר הלבן ובברכיום פונטיס משמאל - לקורלציה קלינית. אשמח לטיפים שלך דוקטור תודה רבה

למיכאל שלום, קראתי בעיון את פנייתך היא בתחום המומחיות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ וטיפול נוירולוג בהתאם

מנהלי פורום נוירוכירורגיה