נוירופתיה וסיבים הקטנים.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/12/2023 | 13:36 | מאת: רונית

בסד שלום...אין פורום נוירולוגיה מבוגרים מנסה פה תודה. בת 65 בכללי בריאה למעט תת פעילות בלוטת התריס. לאחרונה תלונות של כאבים בידים ורגלים. בדיקת emg , QST פגיעה בסיבים קטנים. בבדיקה רדיוקולופטיה צווארית שמאל כרונית לא פעילה של עדות שורש c7. אודה אם אפשר לקבל הסבר עד שאגיע לנוירולוג בעוד כחודשיים. תודה

לרונית שלום, *כדי להתקדם בהבנת בעייתך הצווארית יש צורך לשוחח איתך ולקבל השלמת מידע אנמנסטי *יש צורך לבדוק אותך *קרוב לודאי שתדרש הדמיית עמה״ש והחוט הצווארי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה