חולשה וכאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/12/2023 | 19:36 | מאת: אורנה

שלום רב דוקטור, לפני ארבעה חודשים הרגשתי חולשה ברגל שמאל וקושי בהליכה. עשיתי בדיקות mri גבי , mri מותני ופעמיים בדיקת emg. כמו כן בדיקות אצל ניאורולוג וריאומטולוג. הממצאים היו- בלט ופגיעה שורשית ב L5 S1. ללא דנרבציה פעילה.הרגליים כואבות לי ואין כל שיפור בהליכה. לא ברור לרופאים ממה נגרם הקושי בהליכה. בינתיים אני מטופלת בפיזיותרפיה והידרותרפיה. האם המצב הפיך?

הכאב ברגל אחת ? בשתי הרגליים? בלט דיסק L5-s1-בצד אחד? איזה? בשני צדדים? האם יש לך סכרת עדינה או.

19/12/2023 | 23:06 | מאת: אורנה

בהמשך לשאלתך , הפגיעה היא מצד שמאל. בדיקות הדם תקינות לגמרי ואין לי סוכרת. תודה רבה מראש

19/12/2023 | 23:07 | מאת: אורנה

הכאב ב 2 הרגליים ורגל שמאל חלשה. מתקשה לעמוד על הרגליים.

לאורנה, מתבקש להמשיך בירור מאבחן, שכולל לבדוק אותך,לעיין ב-MRI ולנתב המשך אבחון בהתאם

20/12/2023 | 08:20 | מאת: אורנה

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה