עצב פמורלי ליד ASIS שמאל מעובה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/12/2023 | 15:16 | מאת: עמי

שלום, בן 50 סובל ממספר בעמוד שדרה מותני. לפני כשבועיים ביצעתי התכופפות קדימה והרגשתי מתיחה חזקה בגב תחתון תחתון שמאל- איזור SIJ. לאחר יום הרגשתי רגל שמאל - ירך קדמי צידי - חיצוני רדום. נשלחתי לMRI עמוש מותני ו א.ס. אגן וירך. ב א.ס. נכתב חשד להתעבות של עצב LATERAL FOMERO CUTANEOS - 2.4מ"מ ליד ASIS. צד שני לא זוהה העצב. בסיכום נכתב מרלגיה פרסטטיקה? שאלתי היא ממה יכול העצב להתעבות - האם יתכן קשר לסרטן? לא נמצאו גושים בסמוך למקום ההתעבות. האמת שמצב ההירדמות משתפר לאיטו לאחר שבועיים מהאירוע.

לעמי שלום, אין רמז לקשר עם סרטן התעוררות התחושה כעת=סימן מעודד שלא גרם נזק קבוע לעצב סיבות להתעבות עצב-אפשר לכתוב ספר..

מנהלי פורום נוירוכירורגיה