בעיה בצוואר שמקרין לכל הגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/12/2023 | 23:07 | מאת: לידור רחמים

אני בן 27 סובל מעל שנה מכאבים מהצוואר לראש שהיה גורם לי לסחרחורות ולקשיי ראייה וקושי בהליכה עד כדי כך שבחודש האחרון אני עולה מדרגות ומתעייף עשיתי ct ראש לא נמצא כלום עשיתי mri ראש נמצא עמדה גבולית נמוכה של שקדי המוחון בעיקר מימין אפנו אותי לנוירוכירורגיה יהיה לי תור רק בעוד חודש השאלה שלי האם זה יכול לגרום לכל התסמינים האלה כאבי ראש,קושי בראייה בעיקר ביום סחרחורות שיווי משקל קושי בהליכה דום נשימה שאני מכופף תראש לחץ עצום על הצוואר כאילו נקרעים גידים ומתחיל לשרוף אשמח לעזרה וסובל גם ממעי רגיז שאולי זה קשור לקושי בהליכה תודה רבה אשמח למענה שיעזור לי

10/12/2023 | 23:11 | מאת: לידור רחמים

למשל בשישי האחרון זה הגיע למצב שאם אני מדבר הרבה או מרים תקול נהיה לי לחץ בראש ומרגיש שחסר לי חמצן בראש ולא ראו בmri משהו שקשור לזה יש לזה קשר לבעיות צוואר פעם הייתי קורא ספרים היום בקושי מצליח לקרוא דף

לרחמים שלום, עמדת שקדי המוחון הגבולית ממש איננה מסבירה את מכלול או את רוב תלונותיך. יש צורך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית, לעיין בהדמיות ולהתקדם לאבחנה בהתאם

מנהלי פורום נוירוכירורגיה