מבנה שומני בין עצבים 7,8 בגולגולת בסמוך לפונס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/12/2023 | 13:42 | מאת: אייל

שלום ד"ר לפני כשנתיים נמצא ב MRI ראש משמאל , מבנה שומני בין עצבים 7,8 בסמוך לפונס בגודל 5x7 ס"מ. ללא קשר ,התחלתי עכשיו ללכת עם מכשיר שמיעה תוך אוזני שמאל, ואני מרגיש כאב בתוך האוזן. האם קשור לממצא לפני שנתיים? אם כן-מה ניתן לעשות?

לאייל שלום, *על מה התלוננת לפני שנתיים? *על מה אתה מתלונן כיום? *נא העבר פענוח כתוב של הMRI לפני שנתיים כדי לאפשר מענה

10/12/2023 | 22:36 | מאת: אייל

עשיתי MRI ראש לפני שנתיים בעקבות החלשה בשמיעה באוזן שמאל. כשנתיים הייתי עם מכשיר שמיעה מעל האוזן, ועכשיו מנסה לעבור למכשיר שמיעה תוך אוזני. השאלה עקרונית- האם יכול להיות שהכאב כשאני מכניס את מכשיר לתוך האוזן נובע מהממצא ב MRI?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה