איך ניתן לטפל ועל מי לפנות?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/12/2023 | 19:08 | מאת: Orianlevi

היי סובלת מכאבי צוואר מעל חצי שנה בmei יש לי בלטים ובקעים לאורך כל הצוואר ולחץ קל על החוט,עשיתי בדיקת emg וזאת התשובה- upper limbs emg findings are compatible with mild chronic radiculopathy c5 c6 bilateral

ערב טוב אוריאן, העצבים היוצאים מחוט השדרה לידיים סובלים מלחץ הדיסק שבין חוליה C5 לבין חוליה C6 ניזוקו=רדיקולופתינ

05/12/2023 | 19:27 | מאת: orianlevi

תודה רבה על תשובתך המהירה איל ניתן לטפל בזה ? האם שה מצריך ניתוח? למי עלי לפנות? מתוסכלת מאוד וכאובה מאוד זה משפיע על חיי היום יום שלי וגם מעיר אותי משינה

לאוריאן, *צריך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית *צריך לעיין בהדמיית ה-MRI בהתאם לשני הנ״ל להחליט האם נדרש ניתוח או האם ניתן להסתפק בטיפול שמרני

מנהלי פורום נוירוכירורגיה