לאחר MRI אודה להסבר תודה.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/12/2023 | 11:32 | מאת: יוסי

שלום דוקטור רציתי לדעת לגבי הממצאים לאחר MRI - "מיקרודימומים בחומר הלבן בשתי המיספרות המוח". לאחר כחודש שוב MRI - "בסדרת SWI מודגמים מוקדי סוספטביליות זעירים רבים ידועים מפושטים לאורך הקורפוס קלוסום ובהמיספרות המוח דו"צ, בשיפור בהשוואה לבדיקה הקודמת." 1.האם מיקרודימומים בחומר הלבן בשתי המיספרות המוח זה מצב מסוכן? על מה זה מעיד מבחינה מוחית בבן אדם? 2. האם בMRI החוזר יש שיפור לטובה? אשמח להסבר מודה לך.

ליוסי שלום, שאלותיך בתחום המומחיןת הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ תואם עפ"י הפענוחים שהבאת-יש שיפור בהשוואה להדמייה קודמת

03/12/2023 | 11:56 | מאת: יוסי

תודה על המענה דוקטור רק אשמח להבין את המשמעות מנסיונך "מיקרודימומים בחומר הלבן בשתי המיספרות המוח" האם מדובר בממצא שהוא מסוכן באופן כללי? תודה!

ליוסי, אינו מסוכן כרגע דורש השלמת אבחון נוירולוגי סיבתי+ המלצותיו לטיפול מונע החמרה עתידית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה