דופלר צוואר ומה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/11/2023 | 22:29 | מאת: יעקב

דוקטור שלום גיל 57 משקל תקין מזה 20 שנה עם סימבבסטטין 10 מל כולסטרול כללי 220 ldl 130 hdl52 טריגליצירידים 160 בירור בבדיקה העורק השמאלי הכל תקין זרימה וכו במוצא של עורק התרדמה הפנימי הודגם רובד מסוייד קל אשר גורם להיצרות של 10-20 אחוז. תרשימי זרימה ומיהריות בעורקי התרדמה המשותף הפנימי והחיצוני בגדר הנורמה. הודגמה זרימה תקינה בעורק החוליות דוקטור מהי המלצתך? והאם המצב הפיך וניתן לשיפור ועל ידי מה לדעתך? תודה על פועלך

ליעקוב, לא דורש ניתוח מתבקש ייעוץ נוירולוג לגבי טיפול ומניעת החמר ..

מנהלי פורום נוירוכירורגיה