אשמח להסבר בבקשה תודה רבה לך.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/11/2023 | 12:20 | מאת: גדעון

שלום דוקטור כאשר רושמים בבדיקת ct שביצעתי "עצם ורקמות רכות: ללא הרס גרמי או ממצא פתולוגי בולט". מתכוונים בעצם שזה תקין? למה הכוונה ללא ממצא פתולוגי בולט? המילה "בולט" לא סותרת את התשובה? אשמח להסבר תודה

הכוונה לבדיקה תקינה או קרוב לתקינה

לגדעון, הכוונה לבדיקה תקינה או קרובה לתקינה

22/11/2023 | 15:07 | מאת: גדעון

שלום דוקטור למה הכוונה קרוב לתקינה? לאחר ct זה לא אמור להיות תקין או לא תקין? המילה "בולט" לא מבלבלת גם את הרופאים? לא הצלחתי להבין את המילה.

אתה יכול לפנות למפענח לבירור כוונתו או ניסוח הפענוח שלו. לי אין מה להוסיף על המענה המקורי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה