אשמח להסבר דוקטור.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/11/2023 | 16:52 | מאת: גדעון

שלום דוקטור לאחר ct אחדד את שאלתי בכדי שתוצאות הct יהיו יותר מובנות: דבר אחר שלא הצלחתי להבין ומאוד אשמח להסבר בבקשה להבין אם זה משהו חס ושלום אמור להדאיג: "הכליות בגולד ומבנה תקין, ללא איזורים של תת האדרה פרנכימטית, ללא הידרונפרוזיס, ללא הסננת שומן סביבן. נגע היפודנסי קטן לאיפיון בקוטב התחתון משמאל – 201-141." קשריות לימפה: ללא הגדלת קשריות לימפה בבטן, באגן או ברטרופריטונאום. פריטונאום / מזנטריום / מעי: הקיבה ללא ממצא בולט. פיתולי המעי הדק והגס הודגמו ללא הרחבה, ללא עיבוי בולט ובמהלך תקין. אין עדות להסננת שומן מוקדית בבטן. התוסתפן תקין, ללא דלקת. אין עדות לנוזל חופשי או לקולקציה בטנית. אבריה אגן: ללא ממצא בולט. עצם ורקמות רכות: ללא הרס גרמי או ממצא פתולוגי בולט. ללא ממצא ברור ברקמות הרכות והתת עור כסיבה לחום. יש בקע טבורי קטן מכיל שומן, ללא סימני כליאה. 1. האם מתכוונים לנגע היפודנסי בכליות? 2. מה זה בעצם אומר נגע היפודנסי בקוטב התחתון? צריך לדאוג מזה? אשמח בבקשה לדעתך קצת דואג 1. האם מתכוונים לנגע היפודנסי בכליות? 2. מה זה בעצם אומר נגע היפודנסי בקוטב התחתון? באיזה איבר בגוף זה אמור לבוא לידי ביטוי? צריך לדאוג מזה? אשמח בבקשה להסבר קצת דואג תודה

16/11/2023 | 19:21 | מאת: גדעון

אשמח למענה דוקטור

לגדעון, עליך להתייעץ עם מומחה למחלות כליה אני מומחה לניתוחי מוח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה