אשמח להסבר תודה רבה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/11/2023 | 17:22 | מאת: איתי גרשון

תודה רבה מקרב לב על המענה המהיר והיעיל! הרגעת אותי שאמרת שזה שפיר ולא יכול להפוך להיות ממאיר "ממצא מקרי מעוגל מתאדר בפורמן מגום מימין (חתך 1001-21) בקוטר 4 מ"מ המתאים במקום הראשון ל - .Benign Enhancing Foramen Magnum Lesion" נשאלת השאלה שמסקרנת אותי האם הממצא בMRI - לא נחשב למנינגיומה גידול? האם זה לא ממצא שמצריך ניתוח כי זה בעצם יכול להפוך למצב יותר מורכב? האם הממצא לא יכול לגרום לנזק? שכחתי לציין שעברתי לפני מספר חודשים מנינגואנפליטס מודה לך מקרב לב.

לאיתי, תודה על העדכון. לא מנינגיומה לא גידול לא מסוכן כפי שכר ציינתי לא דורש ולא ידרוש ניתוח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה