להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של המח והגומה האחורית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/07/2023 | 09:25 | מאת: אורי

1. מה זה גומה 2. נשלחתי לעשות סי טי מח + גומה תשובה: מערכת חדרים במנח מרכזי ומורחבת בציר הרוחבי קו אמצע שמור. אוטם לקונרי בגרעינים באזליים מששמאל. הסתיידויות גסות ב- MCA.LF לא נצפתה האדרה פתולוגית. סימני אטרופיה מוחית. בקיצור מה מצבי בבקשה?

לא מוכר לי במונח גומה 2

25/07/2023 | 10:59 | מאת: אורי

שלום, לצערי לא קבלתי תשובה לשאלתי מה אומרות תוצאות הבדיקה ומה מצבי היום? תודה

לאורי, *שוב: גם ,גומה" וגם "גומה2"אינם מונחים מוכרים לי בצורה שהודפסו. *אשר ל,אוטם לקונרי"..=אוטם זעיר שהינו חסר משמעות מוחית תפקודית. *הסתיידויות גסות ב- MCA..לא צויין האם מפחיתות זרימה בעורק חשוב זה=עורק המח האמצעי:במצבים אלה מומלצת השלמת הדמייה עי CTA=הדמיית כלי דם מוחיים שמזהה קיום ההפרעות בזרימת הדם ככל שקיימות . לציין: כשאתה מעוניין להבין מה מצבך, המינימום המתבקש הוא מסירת מידע בסיסי על עיקר תלונותיך שהביאו לבצוע ההדמייה

25/07/2023 | 13:10 | מאת: אורי

שלום, היה ויש עדיין כאב במצח מעל עין שמאל, כולל כאב בעין שמאל, רופא עיניים בדק לא נמצא משהו מיוחד והיפנה אותי לרופא א.א.ג.רופא א.א.ג. בדק ומצא לנכון להפנות אותי לסי טי ראש וסי טי מערות פנים וזו התשובה שקבלתי, אודה לתשובתך, תודה אורי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה