כאבי צוואר חזקים עם הקרנה ליד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/07/2023 | 21:03 | מאת: נטלי

מזה שבועים שאני סובלת מכאבי צוואר חזקים עם הקרנה לתוך הראש , והקרנה חזקה ליד שמאל, עד כדי חולשה ביד וכאבים חזקים. מס׳ פניות למיון בגלל כאבים. הומלץ על emg והמשך בירור ct /mri מצב״ב תוצאות הבדיקה אשמח להבין את תשובתה

ערב טוב נטלי , *הפניות החוזרות לחדר מיון לרב לא מועילות, אורכות זמן,ולא מייצרות הליך טיפולי שיטתי מבוסס מעקב אחר תגובתך לטיפול *אינני רואה תועלת עסורך בפענוח בדיקות שהמפענח ראה ושאני לא ראיתי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה