רגל תינוק מעוותית אצל תינוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/07/2023 | 14:43 | מאת: דגש

שלום הבן שלי היום בן שנה ו3 חודשים בתקופת ההריון בסקירת מערכות בשבוע 23 נאמר לנו שחוט שדרה מגיע l3-l4 ויש לחזור על הבדיקה מסיבות אישיות לא בצענו את הבדיקה בזמן והתינוק נולד אין שום סימן בגב אבל אנחנו שמים לב שיש לו עיוות ברגל האורתופד אמר שזה סיבה מהשוק ויש לו טיפה מטאטרסואס אדוקטוס החשד שלי שזה נובע מחוט שדרה עגון האם יכול להיות?

13/07/2023 | 14:47 | מאת: דגש

שלום הבן שלי היום בן שנה ו3 חודשים בתקופת ההריון בסקירת מערכות בשבוע 23 נאמר לנו שחוט שדרה מגיע l3-l4 ויש לחזור על הבדיקה מסיבות אישיות לא בצענו את הבדיקה בזמן. והתינוק נולד אין שום סימן בגב אבל אנחנו שמים לב שיש לו עיוות ברגל האורתופד אמר שיש סיבוב מהשוק ויש לו טיפה מטאטרסואס אדוקטוס החשד שלי שזה נובע מחוט שדרה עגון האם יכול להיות?

שלום, האם בנך עומד עצמאית? האם הוא הולך עצמאית? אפשרי קיום חוט שדרה עגון ללא סימנים גביים חיצוניים השלמת אבחון דורשת: בדיקה נוירולוגית של בנך במידה ועולה בה חשד לחוט עגון/ בצ וע MRI לחוט ועמוד השדרה

13/07/2023 | 15:25 | מאת: דגש

הוא זחל מצויין הלך מגיל שנה וחודש בלי בעיות הולך רץ עומד עצמאי הבנה מלאה לכל מה שמבקשים ממנו, מדבר כמה מילים .

תודה. מצויין. בדיקה נוירולוגית בכ״ז רצוייה ,אפילו כבסיס למעקב עתידי

13/07/2023 | 17:00 | מאת: דגש

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה