תוצאות mri גב ותסמינים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/07/2023 | 09:11 | מאת: לימור

שלום רב. בעברי ניתוח עמוד שדרה צווארי עם מיאלופתיה. סובלת לאחרונה מכאבי ישבן ירך לאורך הרגל נימול ולעיתים קושי במתן שתן. תוצאה של mri גב: תעלה ברוחב תקין. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. הבקע מסוג אקסטרוזיה עולה ויורד מאחורי גופי החוליות. אות מעט שוממי ככל הנראה על רקע אוסטאופניה גופי חוליות d11-l1. אודה להבנת הממצאים והאם יש קשר לתסמיני

בוקר טוב לימור, סביר שאין קשר לניתוח הצווארי בעברך ו-או למייל ופתיה הצווארית. מה גובה פריצת הדיסק בגב התחתון? אתייחס

07/07/2023 | 10:38 | מאת: לימור

תודה על המענה. עשיתי ב2015 והראה רק ממצאי פיסורה בחוליות עם היצרויות קלות. בעמוד שדרה צווארי הלחץ על החוט c5 לאחר הקיבוע נשאר לחץ קשה על החוט עם היצרות קשה ובנוסף עוד 2 פריצות עם לחץ קשה על החוט והיצרות קשה

ללימור, תודה. *לחץ על חוט השדרה הצווארי לאחר ניתוח הוא מצב לא קביל: *מחייב לראות,לבדוק אותך, *לעיין בMRI לפני ואחרי הניתוח לנתב פתרון בהתאם

מנהלי פורום נוירוכירורגיה