פענוח של mri. לא הוסבר לנו דבר על הגידול שאובחן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/07/2023 | 16:52 | מאת: טל

צהריים טובים, מצ"ב הממצא של בני. עודכנו שקיים גידול אך עד עתה לא הצלחנו להיפגש עם נוירוכירורג. אנא מלאי דאגה ונשמח להבין יותר. מצ"ב האבחנה כלשונה"אחר אשפוז בנוירולוגיה. עקב סדרה של התקפים המתאימים בתאורם להתקפים ממקור טמפורלי. חווה סדרה של חמישה התקפים - ביממה בודדת. נוטל קפרה 1 גרם ליום. סה"כ חש בטוב. EEG ראשון הדגים האטה טמפרולית. EEG במשך 24 שעות היה בגדר הנורמה. 25.6.23-מ מלניאדו MRI/MRA תשובת התקבלה מודגמת מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים תקינה. הודגם תהליך מסנן בצד המדיאלי של אונה טמפורלית מימין מערב גם את ההיפוקמפוס, המגבלה ואת הקורטקס הטמפורלי הקדמי. אזור 1 עובר האדרה צמוד לקרן טמפורלית גודלו 1*11*15 מ"מ מתאים לתהליך תופס מקום גליאלי. אין עדות לאוטם חריף או למוקדי דימום. אין עדות לתהליכים אחרים. אין עדות למפרצת מוחית או מלפורמציה עורקית. "

ערב טוב טל, מדובר בגידול מוחי באונת הרקה הימנית. פרטים נוספים ומשמעויות טעונים כמובן ראייתי את דיסק ההדמייה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה